BTL-kullet

luciusHannhunden, Rugdelias VLV Lucius, er en stor og flott hannhund som er av svært spennende linjer. Han har fått 1 AK på jaktprøve, og blitt Norsk Utstillingschampion.

Moren til Lucius heter Rugdelias LMJ Lucilla. Hun har en tittel som få hunder kan matche: INT N S UCH N JCH N J(K)CH. Dette betyr at hun er internasjonal, norsk og svensk utstillingschampion. I tillegg er hun norsk jakt- og kombinert champion.

Faren til Lucius heter Voss Du Pied Du Mont. Han er verdensmester både individuelt og med lag for kontinentale hunder, og hans kullsøster har også blitt verdensmester tidligere. Hans ni kullsøsken er alle jaktchampions. Han er også internasjonal utstillingschampion.

 

I-Serjsant TipsTispa, I-Sersjant Tips, har oppnådd 1 UK på høyfjell, samt 1 UK på apportprøve. Tips gikk som en av to vorstehhunder til semifinalen i Norsk Derby 2011. Hun har også flere søsken som har gjort det veldig godt både på utstilling, apport og jaktprøver. Begge Tips sine foreldre, Hedda Izadora og Sognexpressen’s Ccl Bruno, er kvalifisert for avlspris fra Norsk Vorstehhundklubb etter å ha avlet valper med gode jakt- og utstillingsresultater og god helse.
Les mer om Tips her.

I tillegg til å være førsteklasses jakthunder, er både Lucius og Tips gode representanter for en allsidig rase.