Treningshelg med NVK

Nico, Øystein og Kirsti i pausen

Nico, Øystein og Kirsti i pausen

I vintertradisjonens ånd var hele familien nok en gang med på vintertreningssamlingen til Norsk Vorstehhundklubb Trøndelag. I år var den på Nerskogen. Dessverre hadde Tips løpetid så hun fikk ikke være med, men resten av familien deltok mannsterke.

Peiling hadde to søsken, både Nin og Nico, på sitt parti på lørdagen. Det var veldig artig å se. Dette er hunder med fart og flott stil. Dessverre var fuglen lett og føret ganske bråkete, så fuglen hadde reist før vi kom oppi situasjonene.

Den banan-spisende-glade baktropp

Den banan-spisende-glade baktropp

Tuva og jeg dannet et slags bak-parti med pulk og rolig skiglede. Det var et nydelig vær, så det var fantastisk å være i fjellet (selv om jeg egentlig ikke fikk sett så veldig mye til hundene). Anders fikk derimot med seg alt, fordi han var instruktør og ledet partiet.

Søndag deltok Anders og Peiling på distriktsmesterskapet. Tuva og jeg skulle gå en skitur, men toåringen har ikke blitt noen langdistanseløper ennå, så etter noen stavetak

Tips og Tuva på treningstur

Tips og Tuva på treningstur

hentet vi pulken og Tips og tok en treningstur på egenhånd. Det gjorde det litt ekstra kjedelig at Tips hadde løpetid fordi hun gikk som en veldig systematisk kule, og dekket terrenget godt. Hun disket til og med opp med fuglearbeid. Yess!

Itza’s Imo hadde et fuglearbeid vant distriktsmesterskapet. Gratulerer! Peiling kom på tredje plass, og viste frem dagens beste søk. Vi må si oss veldig fornøyd med utviklingen hans. Det hjalp

Soving er sjelden så godt som etter en treningshelg

Soving er sjelden så godt som etter en treningshelg

med samarbeidstrening i høst. Nå gjelder det å komme oss på fjellet utover våren, slik at han får erfaringen han trenger.

Vintersamlingen var et godt startskudd for vintertreningen, og hundene viste veldig gode takter. Det skal bli gøy å fortsette treningen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s